Allround voorman Hovenier aanleg, 40 uur

Wil je meewerken aan een groene duurzame leefomgeving en heb je ambities om door te groeien? Heb je een afgeronde hoveniersopleiding en werk je als voorman in de aanleg van tuinen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Hendriksen Hoveniers, een bedrijf met een hoogwaardig dienstenpakket van aanleg tot onderhoud, van boomverzorging tot het zetten van houten constructies. We hebben veel verschillende soorten opdrachtgevers zoals particulieren, bedrijven en instellingen.

Wat ga je doen?
Hovenierswerkzaamheden met een hoog afwerkingsniveau, voornamelijk het aanleggen van tuinen en af en toe het onderhouden van tuinen. We werken in kleine teams van twee of drie personen. Je werkt als voorman zelfstandig onder leiding van onze bedrijfsleider.

Daarnaast ondersteun je incidenteel de bedrijfsleider als calculator- en werkvoorbereider. Je wordt dan betrokken bij het opnemen van offerte aanvragen, uitwerken van offertes en voorbereiden van projecten.

Wat vragen wij van je?

  • Passie voor het vakgebied
  • Servicegericht en collegiaal
  • Flexibele werkhouding
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteitsbewust
  • Woonachtig in de omgeving van Hollandsche Rading
  • In bezit van rijbewijs B(E)

Wij bieden je?
Groeimogelijkheden binnen een stabiele organisatie met een prettige informele werksfeer waar teamwork en servicegerichtheid de drijfveer zijn. Je krijgt goede begeleiding vanuit het bedrijf om je verder te ontwikkelen in specialismen die je mogelijk nog niet beheerst.

Salaris/Vergoeding in overeenstemming met de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse gewekt?
Voor vragen over de vacature kunt je contact opnemen met Ronald Versluis via 06-11 84 71 01. Direct solliciteren? Mail je motivatie en CV naar Ronald Versluis via info@hendriksenhoveniers.nl of naar Hendriksen Hoveniers, Tolakkerweg 120 C, 3739 JS Hollandsche Rading.

Deel dit stuk