Vakantiekracht, 24 – 40 uur

Wil jij tijdens jouw werk genieten van de buitenlucht én lekker bijverdienen? Ga deze zomer dan aan de slag als vakantiekracht hovenier.

Wij zijn Hendriksen Hoveniers, een bedrijf in Hollandsche Rading waarbij duurzame processen centraal staan. Wij werken met natuurlijke materialen en stimuleren hiermee het bodemleven en de biodiversiteit. We bieden een hoogwaardig dienstenpakket van aanleg tot onderhoud, van boomverzorging tot het zetten van houten constructies. We hebben veel verschillende soorten opdrachtgevers zoals particulieren, bedrijven en instellingen.

Wat houdt vakantiewerk als hovenier in?

Je hebt afwisselend werk op verschillende locaties. Je rijdt mee met een collega naar een tuin in Hollandsche Rading en omgeving. Daar ga je met een klein team onderhoudswerkzaamheden doen zoals bosmaaien, snoeien, onkruid wieden, schoffelen.

Ervaring is niet nodig. Als je buiten werken leuk vindt is dit een mooie kans om te leren hoe jij het groen moet verzorgen! Dat is altijd handig als je later hovenier wilt worden, maar ook wanneer jij (nu of in de toekomst) een eigen tuin hebt om bij te houden.

Wat vragen we van je?

  • Je bent servicegericht en collegiaal
  • Flexibele werkhouding
  • Weten van aanpakken
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Hollandsche Rading
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar in de maanden juli en/of augustus

Wat bieden wij je?
Een stabiele organisatie met een prettige informele werksfeer waar teamwork en servicegerichtheid de drijfveer zijn. Je krijgt goede begeleiding vanuit het bedrijf om je te ontwikkelen in de werkzaamheden die je mogelijk nog niet beheerst.

Salaris in overeenstemming met de leeftijd tussen de circa € 4,- en € 8,- per uur.

Interesse gewekt?
Voor vragen over de vacature kunt je contact opnemen met Ronald Versluis via 06-11 84 71 01. Direct solliciteren? Mail je motivatie en CV naar Ronald Versluis via info@hendriksenhoveniers.nl of stuur een briefje naar Hendriksen Hoveniers, Tolakkerweg 118, 3739 JS Hollandsche Rading.

Deel dit stuk