(Voorman) Hovenier, 40 uur

Heb jij ambities en wil je meewerken aan een groene duurzame leefomgeving? Heb je een afgeronde hoveniersopleiding en minimaal enkele jaren ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Hendriksen Hoveniers, een bedrijf met een hoogwaardig dienstenpakket van aanleg tot onderhoud, van boomverzorging tot het zetten van houten constructies. We hebben veel verschillende soorten opdrachtgevers zoals particulieren, bedrijven en instellingen.

Wat ga je doen?
Hovenierswerkzaamheden met een hoog afwerkingsniveau, zowel het aanleggen van tuinen als het onderhouden van tuinen. We werken in kleine teams van twee of drie personen. Als voorman hovenier geef je leiding aan een klein team. Ben je nog geen voorman, dan werk je onder leiding van een voorman en streven we ernaar dat je in de toekomst zelfstandig je werk kunt uitvoeren.

Wat vragen wij van je?

  • Passie voor het vakgebied
  • Servicegericht en collegiaal
  • Flexibele werkhouding
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteitsbewust
  • Woonachtig in de omgeving van Hollandsche Rading
  • In bezit van rijbewijs B(E)

Wij bieden je?
Groeimogelijkheden binnen een stabiele organisatie met een prettige informele werksfeer waar teamwork en servicegerichtheid de drijfveer zijn. Je krijgt goede begeleiding vanuit het bedrijf om je verder te ontwikkelen tot een all-round vakbekwaam (voorman)hovenier.

Salaris/Vergoeding in overeenstemming met de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse gewekt?
Voor vragen over de vacature kunt je contact opnemen met Ronald Versluis via 06-11 84 71 01. Direct solliciteren? Mail je motivatie en CV naar Ronald Versluis via info@hendriksenhoveniers.nl of naar Hendriksen Hoveniers, Tolakkerweg 118, 3739 JS Hollandsche Rading.

PDF versie: Vacature vakbekwaam Hovenier